🎁 Подарък с L’Oréal Paris и Garnier

Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Подплънки за кърмачки

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Подплънки за кърмачки

По време на кърменето между майката и детето се създава силна връзка, която продължава цял живот. Майката изпитва любов и възхищение към малкото същество, докато то се опитва да намери пътя към първата си храна. Целият процес на кърмене обаче трябва да е приятен за майката и от гледна точка на хигиената. Ето защо са разработени абсорбиращи подплънки за сутиен за кърмещи майки. Те ще ви помогнат да се чувствате сухи и свежи през целия ден, особено по време на физическа активност или в летните горещини.

Подплънки за кърмачки - практично и важно помощно средство за всяка майка

Деликатните абсорбиращи подплънки предотвратяват изтичането на кърма през сутиена. Те са от съществено значение, особено през първите седмици и месеци на кърменето, преди да се нормализира процеса по производството и употребата на кърма. Съвременните подплънки за сутиен за кърмачки са меки и нежни, с пълнеж от гел и самозалепващи се ленти, които ги задържат на мястото им. Всеки чифт е индивидуално опакован и се адаптира перфектно към формата на гърдите. Ако имате чувствителна кожа, подложките за сутиен, изработени от хипоалергенни материали, класифицирани като медицински изделия са вашия правилен избор. Не забравяйте, че трябва да сменяте подплънките след всяко кърмене. Ако не го направите, това може да доведе до неприятна миризма или дори до инфекция. Затова е важно винаги да имате под ръка достатъчно резервни подплънки за сутиен.

По-добри ли са подплънките за еднократна употреба или перящите?

Подплънките за сутиен за кърмачки се предлагат както във варианти за еднократна употреба и перящи се, които се използват многократно. Видът на подплънките за сутиен, които ще изберете, зависи от вашите индивидуални нужди и предпочитания. Подплънките за сутиен за кърмачки за еднократна употреба са по-хигиенични, лесни за употреба, подходящи за пътуване и временна нужда, докато перящите се подплънки са икономични и устойчиви в дългосрочен план. Когато вземате решение, помислете дали имате време да изпирате и подсушавате миещите се подплънки след всяка употреба, както и внимателно да проверявате дали са напълно сухи, преди да ги поставите в сутиена. Каквито и помощни средства да изберете, наслаждавайте се на всеки сеанс на кърмене, който е прекрасно емоционално преживяване както за майката, така и за бебето!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest