Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Масла за брада

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Масла за брада

Може би и вие мечтаете за перфектна брада, която да подчертае мъжествеността ви и да привлича женските погледи. Ако решите да си пуснете брада имайте предвид, че за нея трябва да се полагат редовни грижи, за да изглежда по възможно най-добрия начин. Трябва да използвате специализирана козметика за грижа за брадата и да я поддържате редовно. Маслото за брада е един от тези продукти, необходими за постигане на красива, поддържана и добре оформена брада. Съдържат екстракти от специални масла, които омекотяват и подхранват брадата, като същевременно ѝ придават страхотен аромат и блясък. Масла за брада с различни аромати може да намерите в нашия огромен каталог, подходящи за всеки вкус.

Защо да използвам масло за брада?

Надали някой харесва твърдата и непокорна брада, която стърчи от двете страни и изглежда неугледно. Разресването не помага и дори водата не може да я укроти. В крайна сметка се отказвате, бръснете брадата и отлагате плана за пускане на брада за следващата седмица или за неопределено време. Позната ли ви е тази ситуация? **Предполагам, че все още не сте изпробвали масло за брада.

Грижа, подхранване и хидратация в едно

Маслото за брада придава на брадата ви мекота и еластичност, каквито не сте познавали досега. Това ще направи грижата за тялото по-лесна. При редовна употреба маслото отлично подхранва и хидратира брадата ви, което подпомага здравословния ѝ растеж, а също така се грижи и за кожата на лицето. Предотвратява врастването на косъмчетата и облекчава сърбежа. Изпробвайте маслата за брада и се наслаждавайте на мечтаната брада!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest