Настройки за филтриране
Пол Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Сухи шампоани

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Сухи шампоани

Ако ви предстои почивка на далечна дестинация или командировка за по-дълъг период от време, задължително вземете в багажа си сух шампоан. Той ще се превърне в изключително практичен козметичен продукт за коса, с който няма да искате да се разделите, особено когато сте на път. Изпробвайте удивителните ефекти на козметичното чудо сух шампоан .

Какви са предимствата на сухия шампоан?

Само няколко впръсквания върху суха коса и тя ще стане почти неузнаваема. След като разрешите косата си, ще бъдете изненадани от нейния възвърнат обем, блясък и свеж аромат . Сухите шампоани абсорбират излишния себум и по този начин почистват косата.

Сух шампоан: просто изберете

Всеки може да избере от гамата сухи шампоани за всички типове коса. Те са идеални за ситуации, в които имате малко време, не можете да измиете косата си или сте на дълъг път. Определено фаворити на пазара през последните години са ароматните сухи шампоани Batiste, но днес повечето марки козметика за коса предлагат и сухи шампоани като Schwarzkopf, TONI & GUY, Revlon Professional или Kallos. Изберете своя любим сух шампоан сега!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest