Меню
Кошница 0
Вашата кошница е празна :(

Доставка

Защо трябва да чакам около 5 работни дни за доставка?


Не Ви ли омръзна да плащате за оригинал, а да получавате поредния фалшификат или копие на парфюм?  Ние Ви предлагаме решение на този често срещан проблем...


Онлайн парфюмерия Parfimo.bg е представител за България на голямата международна парфюмерийна и козметична верига El nino parfum, s.r.o. Централата и складовете на фирмата се намират в Чехия. Компанията е най-големият търговец на едро на маркови оригинални парфюми и козметика в Централна Европа. Фирмата притежава 8 електронни магазина в седем европейски страни и САЩ. 

Всички продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и с гарантиран произход, международни сертификати за качество и се закупуват директно от парфюмерийни къщи и производители, а не от други търговци!

Вие избирате дали да изчакате около 5 работни дни за своя гарантирано оригинален продукт или да рискувате с други търговци.


 
Цени за пратки до 3 кг:
доставката се извършва с куриерска фирма СПИДИ 
пратката ще Ви бъде доставена в срок около 5 работни дни (складовата база се намира в Чехия)
цената за доставка за цялата страна е 5 лв до Ваш адрес и 4.50 лв до офис на СПИДИ
 

 Цени за пратки над 3 кг:
за всички пратки над 3 кг, Parfimo.bg си запазва правото за промяна и прекалкулиране на цената за доставка спрямо обема и количеството на поръчаните продукти
цената на доставка за всички пратки над 3кг се поема от клиента. Промоция "Безплатна доставка"(когато е активна) не важи за пратки над 3кг!
 

*Срокът за доставка е ориентировъчен и може да бъде различен в празнични почивни дни и национални празници

Доставка:
Сертификати: