Меню
Кошница 0
Вашата кошница е празна :(

Доставка

Защо трябва да чакам около 5 работни дни за доставка?


Не Ви ли омръзна да плащате за оригинал, а да получавате поредния фалшификат или копие на парфюм?  Ние Ви предлагаме решение на този често срещан проблем...


Онлайн парфюмерия Parfimo.bg е представител за България на голямата международна парфюмерийна и козметична верига El nino parfum, s.r.o. Централата и складовете на фирмата се намират в Чехия. Компанията е най-големият търговец на едро на маркови оригинални парфюми и козметика в Централна Европа. Фирмата притежава 10 електронни магазина в различни европейски страни и САЩ. 

Всички продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и с гарантиран произход, международни сертификати за качество и се закупуват директно от парфюмерийни къщи и производители, а не от други търговци!

Вие избирате дали да изчакате около 5 работни дни за своя гарантирано оригинален продукт или да рискувате с други търговци.


 
Цени за пратки до 3 кг:
Доставката се извършва с куриерска фирма СПИДИ. 
Пратката ще Ви бъде доставена в срок около 5 работни дни (складовата база се намира в Чехия).
Цената за доставка за цялата страна е 5 лв до Ваш адрес и 4.50 лв до офис на СПИДИ
 

 Цени за пратки над 3 кг:
За всички пратки над 3 кг цената за доставка се определя по стандартните тарифи на куриерска компания Спиди, спрямо обема и количеството на поръчаните стоки. 
Цената на доставка за всички пратки над 3кг се поема от клиента.

 

* Доставка в събота до личен адрес (до 3кг) - 8.60 лв.

* Промоция "Безплатна доставка" (когато е активна) не важи за пратки над 3кг!

* Опция "Преглед" се предоставя само ако клиентът предварително е заявил това


Срокът за доставка е ориентировъчен и може да бъде различен в празнични почивни дни, национални празници или при редки закъснения от международните куриери

Доставка:
Сертификати: