Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца
Категория
Марка

Няма намерен резултат.

РАЗМЕР
-

Огледала

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Огледала

Огледалото е основен козметичен аксесоар и важно козметично помагало, което задължително трябва да присъства във всяка дамска чанта. То трябва винаги да ви е под ръка и ви позволява бързо и дискретно да проверите грима си. Благодарение на практичното огледало, избрано по ваш вкус, винаги ще имате контрол над своя външен вид.

Видове козметични огледала

Козметичните огледала се различават по форма, дизайн и размер. Съществуват и удобни огледала с увеличение или огледала с осветление, които улесняват гримирането на лицето в тъмна среда. Козметични огледала ще откриете във всякакви форми, размер и дизайн. Огледалото е козметичен аксесоар, нужен за постигането на перфектен грим, където и да се намирате.

Огледало за грим на Chanel

Предламе ви да изпробвате козметично огледало Chanel Miroir Double Facettes, което има нормално стъкло от едната страна и увеличително стъкло от другата. Този красив аксесоар в плосък формат може лесно да се постави във всяка дамска чанта. Огледалото е в кадифен калъф с изобразено лого на известната френска марка Chanel. Поддържайте перфектна визия с практично козметично огледало, което ще бъде верен ваш помощник където и да се намирате.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest