Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца
Категория
Марка

Няма намерен резултат.

РАЗМЕР
-

Огледала

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Огледала

Огледалото е основен козметичен аксесоар и важно козметично помагало, което задължително трябва да присъства във всяка дамска чанта. То трябва винаги да ви е под ръка и ви позволява бързо и дискретно да проверите грима си. Благодарение на практичното огледало, избрано по ваш вкус, винаги ще имате контрол над своя външен вид. Прочетете повече в статията: Козметика за грим

Видове козметични огледала

Козметичните огледала се различават по форма, дизайн и размер. Съществуват и удобни огледала с увеличение или огледала с осветление, които улесняват гримирането на лицето в тъмна среда. Козметични огледала ще откриете във всякакви форми, размер и дизайн. Огледалото е козметичен аксесоар, нужен за постигането на перфектен грим, където и да се намирате.

Огледало за грим на Chanel

Предламе ви да изпробвате козметично огледало Chanel Miroir Double Facettes, което има нормално стъкло от едната страна и увеличително стъкло от другата. Този красив аксесоар в плосък формат може лесно да се постави във всяка дамска чанта. Огледалото е в кадифен калъф с изобразено лого на известната френска марка Chanel. Поддържайте перфектна визия с практично козметично огледало, което ще бъде верен ваш помощник където и да се намирате.

Доставка:
Сертификати: