Гребени за коса

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Гребени за коса

Красотата, блясъкът и трайно доброто качество на косата са резултат не само от правилно подбраната и качествена козметиката за коса, но и от добре подбрания гребен. Най-често се използват леки пластмасови гребени. Ако зад тях стоят реномирани марки, те ще ви служат добре в продължение на много години. В този случай по-високата цена определено си заслужава. За здрава и красива коса непременно трябва да се полагат висококачествени и постоянни грижи. Използването на качествен гребен за коса до голяма степен допринася за блясъка и оформянето на прическата. Различните четки и гребени се различават не само по форма и размер, но и по материалите, от които са изработени.

Какъв гребен за коса да избера?

За вълнообразна и къдрава коса избирайте гребени с по-широки прорези и по-големи зъбци. За права коса използвайте гребени с по-тесни прорези, за да я изгладите добре. Използвайте кръгла четка за сушене, плоска четка за нормално разресване и традиционен гребен със средни прорези и зъбци. За подстригване или сресване на косата е подходящ гребен за подстригване, а гребенът с шипове осигурява лесно разделяне на кичурите коса. За безболезнено разресване се грижи модерната четка Tangle Teezer, а също така се предлага и електрически гребен, съчетаващ сешоар, гребен и преса за къдрене. В зависимост от материала гребените най-често се делят на пластмасови, дървени, карбонови, с естествен косъм и йонизиращи.

Изпробвайте удобните гребени на Tigi

Опитайте гребен за коса Tigi Pro Hand Comb, който перфектно разплита вълнообразна, дълга и къса коса. Предотвратява начупването и накъсването на косата. Професионлният гребен за подстригване Tigi Pro Cutting Comb също е доста търсен. Той е много лек, антистатичен и има заоблени върхове, които предотвратяват увреждането на косата и скалпа. Гребени за коса се предлагат в много различни варианти - плоски, кръгли и заоблени. Материалите, от които се изработват също са различни - от пластмаса до естествен косъм от глиган.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest