Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Автобронзанти

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Автобронзанти

Автобронзиращите продукти ви осигуряват естествен и равномерен тен без нужда от излагане на слънце или солариум през цялата година. За разлика от вредните UV лъчи на слънцето, този метод не дразни кожата. Съвременните автобронзиращи продукти ще се погрижат за перфектен тен на цялото тяло още след първата употреба. Освен бърз тен, автобронзантите също гладко изглаждат и озаряват кожата. Има и специални автобронзанти за лице, с които можете да придобиете желания тен на лицето само за няколко минути.

Какви автобронзанти харесвате?

Автобронзанти с най-високи оценки от потребителите се предлагат на пазара от марките Dermacol, Sally Hansen, Clarins, Lancaster или Guerlain. Автобронзант обикновено се нанася върху почистена кожа с масаж, последван от основно измиване на ръцете. Съществуват обаче и автобронзиращи лосиони за душ, които се нанасят върху влажна кожа и се изплакват. След употребата на модерна автобронзираща козметика, вашата кожа ще бъде жизнена, мека и с красив загар.

Постигнете страхотен тен с автобронзант

Слънчевата светлина има положителен ефект върху здравето, но само при редовен, не много интензивен престой на слънце и ако е идеалната комбинация от UVA и UVB лъчи. Зависи от редица фактори – време на деня и сезон, географска ширина или замърсяване на въздуха. Затова не може да се разчита само на слънцето за придобиване на тен, особено в сезоните различни от лятото. С автобронзант можете лесно да постигнете бърз и здравословен бронзов тен като от морето и то само за няколко минути. Използването на автобронзант ще ви осигури красив и естествен бронзов тен без да се налага часове наред да се излагате на вредните UV лъчи. Висококачествените автобранзанти ще придадат на кожата ви така желания летен тен още след първата употреба.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest