Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Балсами за след бръснене

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Балсами за след бръснене

Балсам след бръснене е специален козметичен продукт, който ефективно хидратира, омекотява и дезинфекцира кожата на лицето след бръснене. Намалява зачервяванията на кожата на лицето на мъжете и същевременно приятно я парфюмира. Балсами след бръснене на известни марки съдържат подбрани хидратиращи и подхранващи съставки, благодарение на които кожата ви след бръснене ще бъде гладка, свежа, еластична и защитена от неблагоприятни външни влияния. Балсам след бръснене е мъжка алтернатива на дамските кремове, но несъмнено едно от важните качества на балсамите след бръснене, че успокояват раздранена кожа и предотваратяват образуването на пъпки след гладко бръснене.

Балсам след бръснене с любимия ви аромат

Балсами след бръснене често се произвеждат като парфюмни добавки, които увеличават ефектите на парфюмите и подпомагат тяхната издръжливост. Популярните балсами за след бръснене се прозивеждат от марки като Chanel, Yves Saint Laurent, Versace, Bvlgari, Playboy, Davidoff и Hugo Boss. Търсени са балсамите след бръснене за чувствителна кожа, без алкохол или с натурални екстракти (например от марката Nivea). Балсамите за бръснене в различни ценови категории също могат да бъдат интересен подарък за мъже от всякакви възрасти.

Използвайте балсами след бръснене

Ако имате чувствителна кожа лесно податлива на раздразнения, не забравяйте след всяко бръснене да използвате балсам след бръснене според нуждите на вашата кожа. Можете да изберете сред огромното разнообразие от марки, които предлагат балсами за след бръснене във всеки ценови клас. Съчетайте балсам след бръснене с любимия ви парфюм от една серия, за да постигнете изключително дълготраен аромат.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest