Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Контуриращи палитри

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Контуриращи палитри

В дамската чанта на съвременната дама не бива да липсва и палитра за контур. Тя е удобен козметичен инструмент за фина корекция на грима, незабавно подчертаване на лицето и озаряване на кожата. Умелото контуриране на лицето ще подчертае предимствата ви, ще скрие слабите места и най-важното - ще направи всичко възможно да заблестите.

Видове палитри за контуриране

Много популярни са контуриращите палитри съдържащи комбинация от продукти за грим като руж, хайлайтър и бронзант. В един малък комплект получавате всичко необходимо за перфектния си грим. Когато избирате контурираща палитра вземете предвид цветовата си типология на кожата. По принцип на по-светлите типове кожа подхождат по-светли нюанси на грима като розово и прасковено. По-тъмните тонове като златистокафявото подхождат на хора с по-тъмна кожа.

Някои палитри за контур съдържат широка гама от контуриращи нюанси като тъмните са за местата където сянката пада естествено, а светлите - за най-високите точки на лицето. Тези комплекти могат да включват и коректори за прикриване на различни кожни проблеми - зачервявания, пъпки или кръгове под очите.

Как да контурирате правилно лицето си?

С помощта на палитра за контуриране можете визуално да оформите лицето си по свой вкус. Най-голям ефект се постига чрез контуриране на скулите. Лесно е: опипайте с пръст скулите там, където има вдлъбнатина и нанесете руж върху тази зона. Очертайте формата на скулите като изтеглите бузите навътре.

При контуриране на лице винаги започвайте от слепоочията към ъглите на устата. За прахообразен фон дьо тен използвайте козметична четка за грим, а за течен, кремообразен или гелообразен фон дьо тен използвайте гъба за грим. Нанасяйте цвета хоризонтално върху по-тънко лице и вертикално върху по-широко лице.

Накраяподчертайте лицето си с хайлайтър, който обикновено се нанася над скулите, върху носа, брадичката, челото и леко под очите. В други случаи се поглезете с бронзант, който придава на бузите, както и на деколтето и раменете приятен тен. Изберете бронзант в цвят, малко по-тъмен от естествения цвят на кожата ви. Не прекалявайте с количеството грим, което изпозлвате.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest