Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган
Натурална

Почистващи емулсии за кожа

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Почистващи емулсии за кожа

Не пренебрегвайте редовното почистване на лицето, което е в основата на козметичната грижа. Дори най-скъпите кремове не действат без него. Само напълно чистата кожа може да диша свободно и да абсорбира подхранващата козметика. С помощта на модерна почистваща емулсия ще почистите кожата на лицето си от грима, ежедневния прах и себума старателно, но нежно. Ежедневните грижи ще ви се отблагодарят под формата на озарен, изравнен и красив тен.

Изберете почистващи емулсии според типа на кожата си

На пазара се предлагат универсални почистващи емулсии, както и продукти, предназначени за чувствителна или проблемна кожа. Почистващите емулсии обикновено се нанасят всяка сутрин и вечер върху влажна кожа, след което се отстраняват чрез изплакване или с помощта на памучни тампони. Следвайте инструкциите на опаковката на всеки продукт.

Опитайте Orlane или L'Occitane

Нашите клиенти оценяват високо действието на Orlane Daily Stimulation Vivifying Cleansing Lotion. Този лек почистващ продукт прекрасно разтваря остатъците от грим и отстранява всички замърсявания, без да уврежда естествения защитен филм на кожата. "Отстранява перфектно грима от очите. Ухае много приятно. Кожата се чувства освежена след почистване", пише наш потребител в ревю. Търсена е и интензивната почистваща пяна L'Occitane Immortelle Precious. И двата продукта са подходящи за всички типове кожа.

Почистваща емулсия е продукт, който може да бъде използван за ежедневното почистване на лицето. Положените грижи ще ви се отплатят под формата на здрава и красива кожа. Почистващи емулсии се използват за премахването на нечистотиите от кожата и ще почистят порите ви в дълбочина. В асортимента ни ще намерите почистващи емулсии, подходящи за чувствителна, проблемна или дори за кожа със специфични проблеми.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest