Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Според възрастта

Аспиратори за секрети

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Аспиратори за секрети

Имате ли у дома бебе или малко дете, чиито секрети в носа затрудняват дишането му? Улеснете дишането на най-малките , особено когато са болни от грип или други респираторни заболявания с подходящ аспиратор за назални секрети. С този удобен и практичен инструмент можете да предотвратите усложнения, свързани с детските настинки като болезнени уши и други бактериални инфекции, които могат да настъпят от задържане на секрети в носа и гърлото.

Изсмукването на носните секрети при малко дете вече е лесно и безопасно

На пазара се предлагат различни видове аспиратори за носни(назални) секрети. Ръчните обикновено са по-малки и по-лесни за използване, докато електрическите имат повече функции, обикновено са по-големи и по-скъпи. Използването на ръчен, силиконов (без BPA) екстрактор за носни секрети е сравнително лесно. Първо, трябва да почистите добре както помпата, така и приставката, която се поставя в носа на бебето. След това действителното изсмукване зависи от вида на помпата. Възрастният или стисва балона или помага на детето да отстрани натрупаните секрети като засмуква през устата чрез другия край на аспиратора. Важно е да се спазват хигиенните правила съгласно инструкциите и да се сменят приставките всеки път, за да се предотврати предаването на инфекции.

Полезни съвети за използване на съвременния апарат за изсмукване на секрети

Преди процеса измийте носа и лицето на бебето с топла вода. След изсмукване на секретите незабавно почистете и дезинфекцирайте аспиратора. При ръчната помпа внимавайте да не попадне твърде много от секрета в устата на бебето. Важно е да засмуквате постепенно, така че бебето да се чувства комфортно. Не забравяйте да дадете на бебето си вода или да го накърмите след след изсмукването, което допълнително ще подпомогне освобождаването на остатъчните секрети от носа и устата.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest