Ароматизатори за коли

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Ароматизатори за коли

Прекарвате ли голяма част от живота си в колата? Направете шофирането възможно най-приятно с модерните ароматизатори за кола, които ухаят красиво и ароматизират приятно интериора и в същото време премахват нежеланите миризми. Благодарение на усъвършенствания си дизайн, те се превръщат в модерен аксесоар в 21в. Добре подбраният аромат ще направи пътуването ви изключително изживяване - както за вас, така и за вашите пътници. Бъдете различни от останалите с уникален аромат на вашата кола.

Кой ароматизатор за кола да избера?

Гамата от ароматизатори за автомобили е разделена на традиционни по-евтини висящи ароматизатори или ароматни топчета в торбичка, която може да се постави на огледалото за задно виждане, на вратата или под седалката и по-скъпи течни ароматизатори, които се поставят на решетката на въздухоотводите. Те издържат доста време и обикновено за тях се предлагат и резервни пълнители. Интензитетът им се регулира от силата на вентилатора в колата. Някои от тях са подходящи за употреба и в дома или офиса.

Любими ароматизатори за кола

„Прекрасен ароматизатор за кола с възможност за повторно зареждане.“ „Страхотни аромати.“ „Издържат много дълго време“ – така клиентите оценяват луксозните ароматиатори за кола без алкохол от италианската марка Mr&Mrs Fragrance . Първият аромат на марката съдържа натурални масла и е проектиран от известния италиански дизайнер Лука Траци с възможност за закачане на вентилационната решетка на автомобила. Вариантът Niki Pink Jasmine Anti-Tobacco съдържа оптимистични акорди на жасмин, лайм, водна лилия, диня, личи и мускус, също се радва на голяма попурярност. Но можете да изберете и Niki Ambre Musk, Niki Silky Rose, Niki Gardenia Of Tahiti. Ароматизаторите за кола Mr & Mrs Fragrance издържат от 3 до 5 месеца .

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest