Подарък от Calvin Klein при всяка покупка от марката над 39 лв.

Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Водоустойчив
Cruelty free

Гелове и помади за вежди

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Гелове и помади за вежди

Помада за вежди е козметичен продукт с концентриран състав и кремообразна тектура за прецизно контуриране и изпълване на веждите. За перфектно нанасяне на помади за вежди се препоръчва използването на скосена четка за по-добро очертаване и последващо запълване на веждите.

Гел за вежди е друг козметичен продукт за ефективно оформяне и подреждане на косъмчетата на веждите. Геловете за вежди оформят косъмчетата в желаната от Вас форма лесно и бързо и то в домашни условия.

Геловете за вежди могат да бъдат безцветни или оцветяващи. Оцветяващите могат да заместят молива и сенките за вежди изцяло, придавайки желания от Вас цвят на веждите. Според ефекта, който придават се делят на: фиксиращ гел за вежди или моделиращ гел за вежди - безцветен, стилизира и моделира непокорни вежди, като им придава естествен външен вид и ги оформя и цветен гел за вежди - предлага се в няколко нюанса, от които можете да изберете най-подходящия за Вас. Цветният гел за вежди замества моливите и сенките за вежди, като придава същия декоративен ефект върху веждите.

Доставка:
Сертификати: