Настройки за филтриране
Натурална
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Почистващи сапуни

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Почистващи сапуни

Почистващият сапун перфектно почиства кожата ви от замърсявания, грим и мъртви клетки. Съвременните почистващи сапуни са нежни и не изсушават кожата. При ежедневна употреба те ще ви осигурят свежа, гладка и здрава кожа. Предлагаме почистващи сапуни в течна и твърда форма, подходящи за жени и за мъже. Подарете на кожата си перфектно чиста грижа с използването на висококачествен почистващ сапун. Почистващите сапуни ще премахнат деликатно замърсяванията от кожата ви и ще я освежат. Обикновено консервативните мъже настояват да се мият с твърд сапун, в което няма нищо лошо. Една минута сутрин и вечер с почистващ сапун ще ви се отплати подобаващо с поддържане на постоянно добро състояние на кожата.

Първата и най-важна стъпка в грижата за красотата

Британската козметична марка Clinique има много добро име в гамата от почистващи сапуни, тъй като работи с дерматолози още от създаването си през 1968 г. Тя е разработила уникална система за грижа за кожата в 3 стъпки: те включват ежедневно почистване, ексфолиране и хидратиране. В Стъпка 1 се използват почистващите сапуни Clinique - течни и твърди, дамски и мъжки. Сред тях със сигурност ще намерите универсален продукт за цялото семейство.

Кои почистващи сапуни хората поръчват най-често

Клиентите ни особено харесват Clinique Liquid Facial Soap Oily за смесена и мазна кожа. Как се използва? Смесете малко количество от сапуна с вода, нанесете върху кожата, масажирайте с кръгови движения известно време и след това изплакнете сапуна и всички замърсявания. Това е най-добрият начин да почистите кожата си под душа. Други желани помощници са Clinique For Men Face Soap With Dish (за мъже) и Clinique Facial Soap Mild (за суха и смесена кожа на жени). Нанесете ги сутрин и вечер върху влажно лице и изплакнете. В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от почистващи сапуни - течни, твърди, предназначени за жени и мъже. Полагането на редовна и качествена грижа ви гарантира здрава и красива кожа.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest