Парфюмни екстракти

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Парфюмни екстракти

В днешната козметична индустрия, в която непрекъснато се търсят съвършенство и превъзходство на предлаганите продукти, категорията парфюмни екстракти (известни също като Extrait de Parfum или Pure Perfume) заема специално място. Тази форма на парфюм представлява най-концентрираната и интензивна версия на ароматите, предлагани на пазара.

Характеристики на категорията Парфюмни екстракти

Парфюмен екстракт (Extrait de Parfum) е ароматна композиция, която се води "черешката на тортата" в парфюмерията. Парфюмните екстракти съдържат най-високата концентрация на ароматни есенции, обикновено между 20 и 40 %. Тази висока концентрация прави ароматите от категорията Extrait de Parfum по-силни и по-дълготрайни върху кожата. За разлика от Eau de Parfum или Eau de Toilette, които могат да съдържат повече алкохол и вода, Extrait de Parfum увеличава максимално дълбочината и нюансите на всяка есенция, което води до по-отчетливо и сложно ароматно изживяване.

С какво Extract de Parfum се различава от другите категории парфюми?

Обикновените парфюми, като например Eau de Toilette, предлагат по-ниска концентрация на есенции (обикновено между 5 и 15 %) и често са подходящи за ежедневно носене. Екстрактът от парфюм е едно различно ароматно бижу за специални поводи. Неговият богат, дълбок аромат може да издържи през целия ден до вечерта без да е необходимо допълнително нанасяне. В тази категория парфюмите се отличават не само с дълготрайност на аромата, но и с неговата дълбочина и сложност, които могат да продължат да се развиват и променят с всеки час носене.

Защо да изберете Pure Perfume?

Екстрактът от парфюм е най-доброто решение за специални поводи или всеки път, когато искате ароматът ви да бъде запомнящ се. Този тип парфюм често се възприема като по-луксозен и личен избор. Това се дължи на способността му да съхранява есенции, които могат да бъдат редки и екзотични, предоставяйки на притежателя си уникално и отличително изживяване. Заради концентрацията и качеството си Extrait de Parfum обикновено е по-скъп от обикновените парфюми, но цената му отразява неговата уникалност и трайност.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest