Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Почистващи кърпички

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Почистващи кърпички

Лекота, бързина и ефективност. Това са характеристиките на даден продукт, които всяка жена ще оцени в днешните забързани времена. И всички тези предимства могат да бъдат предложени от почистващите кърпички за лице. Освен, че почистват кожата от всички замърсявания, премахват остатъците от грим, а някои дори се грижат за кожата. Постигнете идеално чиста кожа и спестете ценно време с почистващи кърпички за лице!

Винаги имайте под ръка почистващи кърпички за лице

Почистващите кърпички са идеални за по-кратки и по-дълги пътувания, изключително необходими по време на почивка, къмпинг и дори на многодневен музикален фестивал. Но също са необходими и на рафта в банята или на нощното шкафче. Идеално чистата кожа преди заспиване е в основата на нейния жизнен и здрав вид. А почистващите кърпички действат също толкова добре, колкото почистващите гелове, лосиони и води за лице.

Как да почистите грима от лицето с почистваща кърпа за лице?

Извадете почистващата кърпичка от опаковката и внимателно запечатайте опаковката, за да предотвратите изсъхване на другите кърпички. Почистете лицето си старателно и отстранете грима от очите с нежни движения. След това продължете с нанасяне на крем за лице.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest