Получавате ПОДАРЪК - Душ гел Hugo Boss Man - при всяка покупка от марка Hugo Boss над 45 лв.

Ароматизатори за дома и дифузери

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:

За категория Ароматизатори за дома и дифузери

Ароматизатори за дома са продукти, които ще добавят невероятна ароматна атмосфера във Вашия дом и добро настроение, независимо от сезона. Парфюмните ароматизатори ще подсилят сетивата Ви и ще внесат романтична атмосфера. Можете да избирате между ароматизатори с пулверизатор(спрей) или пасивни парфюмни дифузери, които постигат същия ефект без нужда от Вашата намеса.
Кой тип ароматизатор за изберем за нашия дом?

Спрей ароматизатор или дифузер?

Каква е разликата между спрей ароматизатор за дома и дифузер? Много е лесно- спрей ароматизаторите за интериор имат пулверизатор, подобно на парфюмите. Можете да изберете подходящ за Вас аромат сред огромния избор, който предлагаме и да регулирате неговата сила и интензивност, според Вашите желания и нужди- според броя впръсквания, които правите. Дифузера представлява няколко тръстикови пръчици, които се потапят в самия парфюмен ароматизатор. Действието се изразява в постепенно освобождаване на аромата от напоените с парфюм пръчици. Можете да регулирате интензитета на аромата като добавяте или прехвате пръчици към ароматизатора. Повече пръчици, по-силен и интензивен аромат в помещението.

Незабравими спомени с Вашия любим аромат

Прекрасни моменти, изживяни спомени с любими хора и незабравими дестинации и пътешествия- изберете спрей ароматизатор за дома или дифузер и се потопете в уникална ароматна амосфера във Вашия дом, независимо от сезона или времето навън.

Доставка:
Сертификати: