Настройки за филтриране
Пол Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Ароматизатори за дома и дифузери

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Ароматизатори за дома и дифузери

Ароматизатори за интериор са продукти, които ще добавят невероятна ароматна атмосфера във вашия дом или офис и добро настроение, независимо от сезона. Парфюмните ароматизатори за интериор ще подсилят сетивата ви и ще придадат романтична атмосфера в помещението. Можете да избирате между ароматизатори с пулверизатор(спрей) или пасивни парфюмни дифузери, които постигат същия ефект без нужда от вашата намеса.
Кой тип ароматизатор за изберем за нашия дом?

Спрей ароматизатор или дифузер?

Каква е разликата между спрей ароматизатор за интериор и ароматизатор с дифузер? Разликата между тях е, че спрей ароматизаторите за интериор имат пулверизатор, подобно на парфюмите. Можете да изберете подходящ за вас аромат сред огромния избор, който предлагаме и да регулирате неговата сила и интензивност, според вашите желания и нужди - според броя впръсквания, които правите. Ароматизатор за интериор с дифузер представлява няколко тръстикови пръчици, които се потапят в самия парфюмен ароматизатор. Действието се изразява в постепенно освобождаване на аромата от напоените с парфюм пръчици. Можете да регулирате интензитета на аромата като добавяте или прехвате пръчици към ароматизатора. Повече пръчици, по-силен и интензивен аромат в помещението.

Спрей ароматизатор или ароматизатор с дифузер

В нашия асортимент ще откриете страхотните ароматизатори за интериор от американската марка Yankee Candle. Марката е известна със своите ароматни свещи и восъци, които се радват на изключителна популярност по цял свят. Най-популярни са свежите ароматни композиции със лимон, ябълка или лавандула. Доста търсен е и ароматизатор за дома Yankee Candle Black Cherry, който ще изпълни помещението с изкусителен аромат на череша. Памук, роза, ванилия, среднощен жасмин, сандалово дърво също могат да ароматизират вашия интериор...Изберете според вашите предпочитания или текущо настроение. Можете също така да поръчате резервни ароматни пръчици за ароматизатори с дифузер на марката Yankee Candle. Други също много популярни марки за битови ароматизатори са австралийската Glasshouse или италианската Culti. Цялата гама от спрей ароматизатори за интериор и ароматизатори с дифузери за дома могат да послужат като идея за универсален подарък. Парфюмните ароматизатори за интериор се открояват във всяка стая - от антрето и кухнята през хола до банята.

Незабравими спомени с вашия любим ароматизатор

Прекрасни моменти, изживяни спомени с любими хора и незабравими дестинации и пътешествия - изберете спрей ароматизатор за дома или ароматизатор с дифузер и се потопете в уникална ароматна амосфера във вашия дом, независимо от сезона или времето навън.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest