Подаръчни комплекти с грим

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Подаръчни комплекти с грим

Какво съдържат подаръчните комплекти с грим?

Подаръчните комплекти с грим са практични, на по ниска цена и с повече от любимите ви продукти събрани на едно място. Вие можете да изберете какви продукти да съдържа подаръчния комплект -  спирали за мигли, сенки за очи, очни линии, червила, моливи за устни, изкуствени мигли или моливи за очи - всичко, необходимо за перфектен грим в един прекрасен подаръчен комплект с гримове, чието съдържание вие може да избирате според вашите предпочитания.

Изберете подаръчен комплект с грим по ваш избор

Когато все още се чудите какво да подарите на вашата нежна половинка за Деня на жената, не забравяйте, че подаръчните комплекти с грим са идеален подарък за всякакви поводи. Покажете ѝ, че мислите за нея и ви е направило впечатление какви марки парфюми и козметика за грим използва и харесва и я накарайте да се почувства специална. В подаръчните комплекти за грим можете да откриете и козметични четки и гъбички за грим като тези на Real Techniques, блясъци за устни Max Factor, Makeup Revolution London или известната немска марка 2K, спирали, палитри сенки за очи и лакове за нокти на Gabriella Salvete и много други страхотни предложения.

Подаръчни комплекти с грим за всеки повод

Подаръчните комплекти с грим са подходящи са всякакви поводи и празници както и за ежедневна употреба. Можете да изненадате приятелката си, която току-що е завършила професионалното си обучение в областта на красотата и козметиката и иска да се занимава с апликация, терапия или перманентно извиване на миглите като ѝ подарите един от подаръчните комплекти на международно признатия лидер в грижа за миглите RefectoCil. Подаръчните комплекти с гримове са практично и удобно решение за всички, които обичат да имат всичко най-необходимо за постигане на перфектен грим на едно място.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest