Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Апликатори за грим

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Апликатори за грим

Дори внимателно подбраната декоративна козметика няма как да бъде използвана правилно без добрите практични апликатори, благодарение на които нанасяте любимия си грим лесно и точно. В нашия асортимент ще откриете апликатори, предназначени за нежен и драматичен грим на очите, за безупречно прецизно нанасяне на грим и помощни средства за ефективно почистване на грим.

Знаете ли за Beautyblender - оригиналният апликатор за грим?

Днес за кралица на апликаторите се счита легендарната гъба за грим Beautyblender the original, която е незаменим помощник за професионалисти и ентусиасти от цял свят. Неговата тайна е уникалната капковидна форма и ултра фина повърхност, която абсорбира вода в себе си. След това идеално се нанася грим, пудра, фон дьо тен или BB крем и кожата придобива безупречно равномерно покритие и кадифен вид. Гъбата не съдържа латекс, използва съвсем малко количество грим и влиза във всички гънки на лицето. Предлага се в няколко нюанса.

Най-продаваните апликатори за грим

Сред най-търсените апликатори за грим или коректор е гъбата за грим Gabriella Salvete Make-Up Sponges, която се използва след намокряне. Потребителите дават изключително положителни отзиви за нейната добра ефективност и то на толкова достъпна цена. Artdeco Rubicell Double Applicator също е удобен инструмент за нанасяне на грим, който ви позволява да нанасяте сенки за очи с помощта на овална и заострена гъба. Марката Artdeco предлага и други варианти на апликатори както и L'Oréal. При нас ще откриете и легендарната гъба за грим Beautyblender the original. Ако козметична четка или класическа гъба не ви допадат за нанасяне на грим, опитайте Profusion Make-up Sponges Silicone. Гримовете не попиват в тях, почистват се лесно и издържат дълго.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest