Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Душ млека

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Душ млека

Душ лосион за тяло е модерен козметичен продукт, който ще ви спести много време и усилия. Използва се директно под душа след основно измиване с обикновен душ гел или сапун. Той оставя кожата ви хидратирана, еластична и стегната, защитена от неблагоприятните атмосферни влияния и други вредни фактори като например твърдата вода. Душ лосионите за тяло се предлагат в огромно разнообразие от аромати, подходящи за всеки. Доста често поръчван е типичния аромат на Nivea, популярен от поколения.

Използването на душ лосион за тяло е лесно

Нанесете душ лосиона върху влажна кожа далеч от водната струя, разнесете добре и изплакнете малко след нанасянето му. Готово! Излизате от душа с подхранена и мека кожа по цялото тяло, която вече не се нуждае от други лосиони или кремове за тяло. Също така е изключително удобно и практично, че можете да се облечете веднага, тъй като душ лосионите за тяло не оставят следи по кърпата или дрехите ви.

Спестете време с душ лосион за тяло

Много хора не използват лосион за тяло поради простата причина, че това отнема много време и услия при нанасяне. Най-вече сухата и чувствителна кожа страда от липсата на лосион за тяло. Практичните душ лосиони за тяло са съвсем различна категория - с тях можете да подхранвате и стягате кожата си всеки път когато взимате душ. Изпробвайте тези иновативни козметични продукти, които ще направят кожата ви трайно красива и здрава.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest