Твърди парфюми

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Твърди парфюми

Мечтали ли сте вашият любим аромат да се побира в практична опаковка, за която винаги да се намира място във всяка дамска чанта? Ако се притеснявате, че флакона на любимия ви парфюм може да счупи, докато го пренасяте със себе си, решението са т.нар. твърди парфюми. Твърдите парфюми, също като класическите аромати се предлагат в красиви опаковки със стилен дизайн. Открийте подходящия за вас аромат сред твърдите парфюми и не се колебайте да го носите навсякъде с вас. Големият плюс на твърдите парфюми са техните естествени съставки: те обикновено не съдържат химически оцветители, консерванти или алкохол, така че са нежни дори към чувствителната кожа. От друга страна, някои жени могат да ги сметнат за по-малко отличителни.

Как да използваме твърд парфюм?

Твърдите парфюми с кремообразна консистенция се създават от естествени восъци и масла, смесени с ароматни масла. Обикновено те са под формата на стик, който просто нанасяте върху кожата на пулсиращите точки (китки, шия, деколте...) или нанасяте с пръсти. Можете също така да ароматизирате краищата на косата си с твърд парфюм. Предимството на твърдите парфюми е малката опаковка и лесната употреба, а недостатъкът е по-малката устойчивост на топлина, влажност и по-дългото отваряне. Но с малко практика твърдите парфюми винаги ще ви служат добре.

Марки, произвеждащи твърди парфюми

Твърди парфюми се предлагат на пазара от френската марка L'Occitane en Provence, съкратено L'Occitane, която е известна и със своята висококачествена натурална козметика за лице и тяло, която съдържа само естествени съставки. Текстурите и ароматите на козметиката L'Occitane са вдъхновени от средиземноморския начин на живот. Популярни са и твърдите парфюми на марките Dermacol и Chloé. Популярният парфюм Daisy на Marc Jacobs съществува и в твърда форма (пръстен). Разбира се на него са изобразени емблематичните маргаритки...

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest