Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Водоустойчив
Cruelty free
Веган

Спирали

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Спирали

Спирала е основният грим за повечето момичета и жени. С нейна помощ постигнете изключително дълги мигли, поразителен обем и секси вид. Добре подбраната спирала наистина ще ви осигури перфектни, красиво разделени мигли и дълготраен ефект през целия ден без да се размазва и рони. Очите привличат най-много внимание и благодарение на качествената спирала, всеки ще ви забележи веднага!

Коя спирала за мигли да избера?

Спиралите обикновено се делят на за обем, удължаващи, оформящи и водоустойчиви, които обаче са по-трудни за премахване и се препоръчват само при летни спортни дейности. Предлагат се и спирали, подходящи за чувствителни очи и контактни лещи.

Голяма част за успешното постигане на дълги, обемни и извити мигли зависи също от специално проектираната четка на спиралата. Например четките на широко използваните в цял свят спирали за извиване на мигли са заострени в края, а спиралите за обем имат по-широки гъсти четки. Многофункционална спирала придава много наситен цвят на краищата на миглите, което наподобява ефекта на очна линия.

Желаете ли да опитате цветна спирала?

Кой цвят спирала би подхождал най-добре на миглите ви? Интензивните черни спирали са най-популярни и се използват от всички типове жени. Освен черна спирала се предлагат и кафяви, сини, лилави или блестящи спирали. Ако имате по-къси и незабележими мигли, използвайте основа под спирала или серум за мигли, които ще подсилят растежа им и ще засилят ефекта от грима. Сред известните марки спирали са Max Factor, L'Oréal Paris, Rimmel London, Maybelline, Bourjois Paris и Lancome.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest