Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган
Натурална
Зареждаем

Кремове за бръснене

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Кремове за бръснене

Крем за бръснене е козметичен продукт, който осигурява меко и гладко мокро бръснене, което оставя кожата ви хидратирана и еластична. Кремовете за бръснене укрепват, омекотяват и озаряват кожата. Те полагат максимални грижи за кожата ви по време на бръснене като я оставят приятно гладка и еластична. Качественият крем за бръснене гарантира деликатно и нежно бръснене.

Кои кремове за бръснене са най-добри?

Най-високо оценените марки кремове за бръснене за мъже и жени са представени от Nivea или Veet. Гамата включва и депилиращи кремове за ефективно премахване на космите от корените. Други популярни марки в категорията Бръснене и епилация са Gilette, Frais Monde, Clarins и Clinique. Козметичните продукти за чувствителна кожа без алкохол или с натурални екстракти са много търсени. Редовната употреба на качествен крем за бръснене прави кожата ви гладка, еластична и по-мека след бръснене.

Как да се бръснем ефективно?

Определено с крем за бръснене. Нанесете го с апликатор или с пръсти върху влажна кожа за предпочитане вечер след душ, тъй като сутрин кожата е свръхчувствителна. Можете да започнете бръсненето, изполвайки самобръсначка с много ножчета (който сменяте редовно). След като сте доволни от резултата, изплакнете кожата си.

Благодарение на модерния крем за бръснене самобръсначката се плъзга отлично, а кожата ви е ефективно защитена от зачервяване, изгаряне или враснали косми. Изберете подходящ за вашата кожа крем за бръснене според типа кожа и желания аромат.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest