Електрически четки за зъби

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Електрически четки за зъби

Електрическата четка за зъби носи невероятни ползи и прави грижата за зъбите ви по-лесна, по-забавна и по-ефективна. Забравете скучните кръгове и специални движения, които трябва да правите с ръчната четка за зъби, а и резултатите от това са далеч от перфектни. Електрическата четка за зъби контролира всичко това. Просто я поставяте до зъбите си и тя ще свърши цялата работа вместо вас. Вибрациите и въртенето на четката старателно премахват плаката и остатъците от храна много по-ефективно от обикновената ръчна четка за зъби.

Изберете между няколко вида:

  • въртящи се четки - това е най-използваният вариант на електрическите четки за зъби. Четката се върти и почиства зъбите ви с кръгови движения. Това е класика, която никога не разочарова.
  • ултразвукови четки за зъби - използват високочестотни звукови вибрации, за да проникнат във всички цепнатини и междузъбни пространства. Те са бързи и ефективни средства за борба с плаката.
  • осцилиращи четки - принципа им на работа е използвайки целенасочено движение напред-назад и въртене на малки стъпки на почистващата глава. Те почистват зъбите ви наистина старателно и доста ефективно.

Заслужава ли си да ползваме електрическа четка за зъби, защото тя е малко по-скъпа от останалите? Не правете компромис с вашата дентална хигиена и се насладете на блестяща и красива усмивка, здрави зъби и венци. Не пропускайте възможността да включите електрическата четка за зъби в рутинната си грижа за устната кухина. Няма да останете разочаровани и ще се насладите на перфектна орална хигиена и добро дентално здраве!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest