Написаха за нас

Уважаеми клиенти, посетители,

Мнението на всеки изразява собствени субективни възгледи, които могат да бъдат различни от възгледите на останалите. Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте вулгарни думи. Благодарим ви за разбирането!

Вижте още мнения на клиенти тук ► Мнения на клиенти


екип Parfimo.bg

Коментарите, съдържащи неприлични думи или такива, които по друг начин засягат останалите потребители, както и коментари, които съдържат връзки към конкуренти, сравнения на цени, продажби и др., ще бъдат изтривани.

Не пишете в тази секция въпроси и запитвания. Секцията служи само за цялостна оценка на електронния магазин.

Ако имате въпроси, пишете на info@parfimo.bg или звъннете на 0700 16 116

Напишете ново мнение

 • Моля влезте в профила си, за да добавите оценка.
ПЛАМЕН Д.

ОТЛИЧНА😄

 • ПЕРФЕКТНИ😄

Оценете мнението:

Полезно (0)Ненужно (4)
Светлана Й.

В Parfimo можете да намерите Вашия парфюм, задоволяващ и най-взискателния вкус. Препоръчвам.

 • Парфюмите ви са прекрасни. Впечатлена съм от парфюм Cool Water на Davidoff - много свеж и приятен.

Оценете мнението:

Полезно (1)Ненужно (10)
Галин Р.

Много добри цени на оригинални парфюми.

 • Доволен съм от поръчките ми досега. Предлаганите стоки са с доказано качество. Много любезно обслужване и бърза доставка.

Оценете мнението:

Полезно (11)Ненужно (30)
Станимира Н.

Пазарувам оттук, защото цените са най-ниски в сравнение с останалите магазини и сайтове.

 • В онлайн магазин Parfimo.bg откривам парфюми и козметика, които не се предлагат от други търговци. Професионално обучен вежлив персонал.

Оценете мнението:

Полезно (4)Ненужно (10)
Евгени Д.

Оригинални парфюми на топ цени. Препоръчвам

Оценете мнението:

Полезно (4)Ненужно (19)
Теодора Г.

Невероятно обслужване !!!! Възхитена и изненадана съм ! Доставката беше буквално експресна , направих поръчка и мислех ,че ще се достави поне след седмица , а останах изненадана - отне само 2 дни ... а и успяхте да доставите всичко точно като по поръчка за рождения ми ден . Успявате да поддържате несравнимо добри цени и огромно разнообразие , което почти никой може да конкурира . Препоръчвам единствено някаква политика относно безплатна доставка при определена сума .

Оценете мнението:

Полезно (25)Ненужно (73)
Петър П.

Не само, че ще препоръчам Parfimo.BG на всичките си приятели и колеги, но ще имам и доказателства, с които да разсея негативизма им. И разбира се най-силното доказателство всеки ден ще лъха от мен.

 • Благодаря че Ви има!
 • След като наскоро открих Cartier Declaration EDT, се захванах сериозно да търся, откъде мога да го закупя на най-приемлива цена. Така открих Parfimo.bg.
 • Видях че сайта има обявен адрес, телефон и мейл. Парфюмите не са на една и съща цена, имате политика за реклмации и не сте изтрили негативните коментари на потребителите. Това на първо време ми ми беше достатъчно, за да ви са доверя. Забелязах, че освен EDT (Eau de Toilette - тоалетна вода), магазина предлага и EDP (Eau de Parfum (Парфюмна вода) - най-високата конццентрация на аромата, която се продава на пазара) Cartier Declaration и то на стахотна цена. Напрвих поръчката си за Cartier Declaration EDP 100 ml в сряда (10 юли 2019 г.). След коеот реших, че ще е подобре, да получа пратката на друг адрес. Обадих са на посочения в сайта телефон. Колежката ви беше отзивчива и веднага промени адреса на доставка, което веднага се отрази и в поръчката ми онлайн. Въпреки, че бях предупреден, че най-вероятно ще успеет да доставите парфюма от Чехия, около 16 юли (на сайта изрично е посочено срок за доставка - 3 работни дни), още в петък (12 юли 2019г.) получих пратката чрез Спиди. Парфюма има уникалния аромат на Картие и е по-силен от тоалетната вода. Но аз все пак реших да проверя. Днвес отидох в магазин на голяма ветига за козметика и сравних ароматите. За съжаление имаше тестер само на тоалетната вода. Умишлено пръснах от тоалетната вода и от моя парфюм върху двете си китки, а не върху лентичките. Парфюма ми е с много по-наситен и траен аримат, както трябва да бъде. Сравних и кутиите - 1 към 1, дори и в най-малките цифрички и кодове на опаковката.
 • Знам, че повечето хора в България, се страхуват да купуват парфюми онлайн, особенно от български сайтове. Именно затова реших да върна обратна връзка, за да могат хората, който са колебаят, дали да купят парфюм, или козметика от вас да получат още едно доказателство, че става дума за НАПЪЛНО оригинални козметични продукти от най-реномираните световни марки. Снимах как изглежда практата неразопакована, след това разопкавоана, след това кутията и самоя парфюм с баркодове, оригинално фолио и т.н. Тук слагам линк към снимите:
 • https://photos.app.goo.gl/9AMBbTXGBbUSXZJu5.
 • Слагам тук и линк към фейсбук профила си, за дфа може всеки да се убеди, че съм реален човек и нямам нищо общо с хората работещи, или притежаващи този онлайн магазин: https://www.facebook.com/peter.petsov

Оценете мнението:

Полезно (59)Ненужно (50)
Милена Б.

ОТЛИЧНА

 • ВСИЧКО,КОЕТО СЪМ ПОРЪЧВАЛА ДО СЕГА Е С ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО-ЦЕНА
 • НЯМА

Оценете мнението:

Полезно (17)Ненужно (24)
Петър К.

Оригинални продукти на отлични цени

 • Добри цени,качествени продукти и коректност.

Оценете мнението:

Полезно (18)Ненужно (91)
зоя г.

Да! Защото всичко е перфектно!

 • Бърза доставка, парфюма който поръчах е супер. Благодаря Ви парфимо!!!

 • Нямам забележки.

Оценете мнението:

Полезно (6)Ненужно (34)
Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest