Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Аксесоари за грим

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Аксесоари за грим

Почти никоя жена не може да мине без практични аксесоари за грим. Със сигурност и вие имате под ръка любимата си четка за пудра или апликатор за сенки за очи, за да постигнете прецизен грим. Но може би ще се вдъхновите и от новите продукти в тази гама. Тук ще намерите най-доброто от това, което се предлага на пазара днес!

От четки до апликатори и острилки

Класифицираме малките козметични инструменти или аксесоари за грим в категориите зареждаеми кутии, козметични четки, апликатори, щипки за извиване на мигли и острилки. Предлагаме богат избор от козметични четки за ефективен грим на очите, пудра, руж и грим и апликатори за създаване на фин или драматичен грим на очите и "розови бузи". Предлагат се и инструменти за почитване на грим.

Съвети за модерни аксесоари за грим

Кутиите за грим за многократно пълнене на марката Artdeco са много търсени. Те са особено подходящи за ежедневието и за по-дълги пътувания, тъй като позволяват да носите сенки за очи и други важни козметични продукти. Популярните козметични четки се произвеждат от 2K или Gabriella Salvete. Популярни са и гъбите за грим на Gabriella Salvete, които се използват за нанасяне на грим или коректор. За острилка препоръчваме Collistar Lip And Eye Pencil Sharpener - практична острилка за моливи за очи и устни. Козметични помагала са малките козметични средства без които никоя жена не може. Ежедневните разкрасителни процедури са невъзможни без огледало, пинсети, четки и апликатори. Всички козметични апликатори са в компактен размер, подходящ за всяка дамска чанта.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest