Начини на плащане

Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки като използва по свой избор една от изброените по-долу възможности. На сайта се предлагат следните начини на плащане: плащане с картаналожен платеж или банков превод.
 

1. Плащане с карта: използвайте най-сигурния и удобен начин да заплатите стойността на вашата поръчка още при нейното създаване.
Плащането с карта при нас е сигурно и безопасно, а вашите лични данни са криптирани и защитени. При получаване на пратката не дължите нищо на куриера.

НОВО! Можете да платите чрез Google Pay / Apple Pay или iCard.
 

2. Плащане с наложен платеж: при получаване на стоката заплащате дължимата сума на куриера

Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.
 

3. Плащане по банков път (банков превод): заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Parfimo.bg банкова сметка. След получаване на сумата в нашата банкова сметка, ние веднага ще изпратим поръчката Ви. В този случай при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Ако Потребителят избере метод на плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, Потребителят може да бъдете обвързан от разпоредбите и условията и/или таксите на такава трета страна.
 

„PARFIMO.BG” не носи отговорност, ако даден метод плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на „PARFIMO.BG”.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest