Получавате ПОДАРЪК - Душ гел Hugo Boss Man - при всяка покупка от марка Hugo Boss над 45 лв.

Начини на плащане

Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки като използва по свой избор една от изброените по-долу възможности. На сайта е възможно плащане чрез наложен платеж, плащане с карта (при получаване на пратката от куриера или на място от офиса) и чрез банков превод.

1. Плащане с наложен платеж: при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера

Тук имате две възможности:

- плащане в брой сумата за наложения платеж на куриера

- плащане с банкова карта - можете да заплатите сумата за наложения платеж с Вашата кредитна/дебитна карта директно на куриера - всеки куриер на СПИДИ и всички техни офиси, притежават мобилен терминал, чрез който се извършват плащания с банкови карти

Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.

2. Плащане по банков път (банков превод): заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Parfimo.bg банкова сметка. След получаване на сумата в нашата банкова сметка, ние веднага ще изпратим поръчката Ви. В този случай при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Ако Потребителят избере метод на плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, Потребителят може да бъдете обвързан от разпоредбите и условията и/или таксите на такава трета страна.

„PARFIMO.BG” не носи отговорност, ако даден метод плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на „PARFIMO.BG”.

Доставка:
Сертификати: