Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Грижа за ноктите

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Грижа за ноктите

Красиви ръце може да постигнете само ако имате красиви нокти. Освен прецизен маникюр, осигурете на ръцете си и модерна козметична грижа за нокти. При нас ще откриете огромно разнообразие от продукти за грижа за ноктите. С тях лесно можете да постигнете твърди, гладки и естествено блестящи нокти, върху които можете да създадете интересна декорация по ваш вкус. Можете с право да се гордеете с такива дълги и здрави нокти. За здрави и красиви се считат твърдите, гладки и без разцепвания и несъвършенства нокти. Положете нужната грижа за ноктите с висококачествените продукти от нашия каталог и се радвайте на красиви и здрави нокти.

Продукти за здрави нокти и кожички

Днес на пазара има цяла гама от козметични продукти, които действат срещу крехкостта, чупливостта и сухотата на ноктите и осигуряват подхранването на кожичките. Разбира се, и добрият маникюр и редовната грижа за ноктите допълват цялостния перфектен външен вид на ръцете. Леглото на здравия нокът трябва да е розово и с естествен блясък. Най-често срещаният проблем е недостатъчната здравина на ноктите, тяхната чупливост и нежелано разцепване на слоевете. Изберете продукти, които подпомагат растежа на ноктите, втвърдители и продукти, които могат да се справят с няколко проблема наведнъж. В момента на пазара има доста висококачествени продукти за грижа за ноктите, които се грижат за тяхното добро здраве и перфектен външен вид. Някои от продуктите предлагат комбинирано действие- стимулиране на растежа, заздравяване, подхранване и блясък на ноктите. Благодарение на специалните козметични грижи можете да забравите за протриването, чупенето и беленето на ноктите завинаги...

Лидерите в грижа за ноктите са марки като Sally Hansen, Gabriella Salvete, Artdeco

Сред ТОП продуктите от категория грижа за ноктите, нашите клиенти посочват незабавната втвърдяваща грижа за нокти Sally Hansen Diamond Strength Instant Nail Hardener. След като разклатите бутилката, нанесете продукта върху сухи и чисти нокти в един до два слоя и го оставете да изсъхне. Можете да нанесете цветния лак веднага. Наши клиент написа: "Ноктите наистина са твърди и така задържат лака доста по-дълго". Друг продукт, който също ще заздрави ноктите ви е Sally Hansen Color Therapy Nail & Cuticle Oil, който гарантира силни и здрави нокти. Друга търсена грижа за ноктите е избелващ стягащ лак за нокти Gabriella Salvete Nail Care Whitener Exclusive или подхранващо и хидратиращо масло за нокти от същата марка. С регенериращия нощен крем за нокти марката Artdeco, която произвежда и популярното средство за премахване на кожички, което е идеално за пътуване.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest