Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална

Балсами за ръце

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Балсами за ръце

Ако имате суха, груба и напукана кожа на ръцете несъмнено се нуждаете от висококачествен балсам за ръце, който да я омекоти, регенерира и изглади. С постоянната грижа за ръцете ще предотвратите екземите и възпаленията на кожата, които са по-често срещани при увредена кожа. Правилно подбраният балсам за ръце е добре да съдържа концентрирана и по-мазна формула, която ще ви предпази от слънцето, студа и агресивното действие на почистващите препарати.

Ръцете са вашата визитна картичка

Ръцете са често използвана част от тялото, която ежедневно е изложена на негативни външни влияния и погледите на околните. По ръцете можете да разберете начина на живот, който водите и възрастта, която лицето, постоянно намазано с кремове и серуми, често отрича... Използвайте балсам за ръце, който ще хидратира и подхрани сухата и изтощена кожа на ръцете и ще се погрижи те да изглеждат добре. Съвременните хидратиращи и подхранващи балсами за ръце съдържат подбрани съставки, които ще отговорят на нуждите на всеки тип кожа, включително и на най-чувствителната. Днес можете да избирате от широка гама натурална козметика, която не е тествана върху животни и съдържа естествени хипоалергенни съставки. Подарете си кадифено меки ръце с редовната употреба на качествен балсам за ръце.

Балсам за ръце от марката ALCINA

Едни от най-търсените и популярни балсами за ръце се произвеждат от световноизвестната немска козметична марка ALCINA, която предлага на пазара широка гама от ефективни продукти за грижа за лицето и косата. От самото си създаване тя е насочена предимно към жените, но от 2014 г. се занимава и с козметика за мъже. Можете да намерите и интензивна грижа за ръцете от марките Nivea, NUXE, Ziaja, Kallos, Dove, Mixa и L'Occitane. Можете да поръчате няколко продукта наведнъж и постепенно да разберете кой е най-подходящ за вас. Ръцете са една от най-важните части от тялото на човек и всекидневно те са изложени на неблагоприятни външни влияния. Ръцете са визитната картичка на всеки и грижите за тях са от изключително значение. Напуканите и сухи ръце не само не изглеждат добре, но и могат да причинят инфекции и по-сериозни проблеми.

Ефективна грижа за ръцете

Качествените балсами за ръце ще хидратират в дълбочина, а активните съставки ще подхранят кожата. На пазара се предлага огромно разнообразие от кремове и балсами за ръце за всеки тип кожа от суха до чувствителна. Осигурете на ръцете си нужната грижа и внимание, за да изглеждат добре и да се чувствате прекрасно.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest