Настройки за филтриране
Пол Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Стайлинг за коса

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Стайлинг за коса

С употребата на съвременните козметични продукти за стайлинг можете лесно и бързо да си направите обемна прическа, изпълнена с фантазия, която ще издържи през целия ден, вечер и нощ. Имате къса коса? Оформете в желаната от вас прическа със стягащия стилизиращ гел за коса. Как да оформите здраво фиксирана прическа? Нанесете стилизиращия гел във все още влажната си коса и я оформете по свой вкус. След това фиксирайте творението си с лак за коса като например професионалния изключително силен лак за коса на L'Oréal. Благодарение на електронния магазин можете лесно и бързо да се снабдите с професионални козметични средства у дома, които доскоро се използваха само в избрани фризьорски салони.

Стайлинг на коса - от гелове до лакове за коса и оформяне на обем

В категорията "Стайлинг на косата" ще откриете усъвършенствани гелове, лакове за коса, уплътнители и восъци за коса, продукти за обем, блясък, топлинна обработка и оформяне на формата на косата. Ще откриете и специални продукти като стилизираща гума за коса с фибри или солен спрей за плажен вид на косата... Всички продукти за оформяне на прическа ще ви помогнат да постигнете страхотен стайлинг на косата като придадат на косата ви обем, блясък, мекота и контрол. Трябва само да откриете правилния за вас продукт, което тук е лесно благодарение на филтрите в сайта и отзивите на клиентите.

Продукти за стайлинг на косата от известни марки

Оформянето на косата е популяризирано основно от Wella, Revlon Professional, L'Oréal, Kallos Cosmetics, Schwarzkopf и Tigi. Опитайте например фиксиращия спрей Revlon ProYou Volume Bump Up. Нанесете го преди финалното изсушаване или изправяне. Ако косата ви е суха, накъсана и без блясък, използвайте популярния спрей Osis+ Sparkler на Schwarzkopf за сияен блясък. Постигнете мечтата си за красива коса и се насладете на възхитените погледи на околните! Различните видове продукти за стайлинг на косата ще направят оформянето на прическата ви лесно, а ефектът дълготраен. Гелът за коса ще осигури достатъчно силна фиксация, за да оформите косата във вида, в който желаете да бъде. Ако пък просто търсите ефект на уплътняване на косъма, нанесете гел или втвърдител на все още влажна коса и след това оформете в желаната прическа. Подходящите гелове, втвърдители и лакове за коса ще ви помогнат да оформяте прическата си като истински професионалист и ще придадат на косата допълнителен блясък.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest