Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Почистващи четки за лице

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Почистващи четки за лице

Подарете си ефективна почистваща четка за лице. Тя е чудесно допълнение към продуктите за грижа за кожата като скрабове, почистващи гелове, кремове, лосиони, тоалетни млека, сапуни, пяни и мицеларни води. С помощта на почистващата четка за лице можете да постигнете перфектно почистване на кожата като в салон. Този интелигентен инструмент отстранява мъртвите клетки на кожата, остатъците от грим и дълбоките замърсявания. Кожата ви ще бъде сияйна, млада и най-вече здрава.

Как да използвате почистващата четка за лице

На пазара се предлагат почистващи четки с естествен косъм и осцилираща вибрираща глава или силиконови звукови четки, които използват звукови импулси за цялостно почистване на кожата. Една от най-добрите марки, произвеждащи почистващи четки за лице е Clinique. Естетиците препоръчват почистващите четки да се използват у дома два пъти седмично в продължение на две минути след основно ексфолиране на кожата с подходящ козметичен продукт. Ако имате много чувствителна или силно предразположена към акне кожа най-добре е да не използвате четка за почистване или просто да се избере модел с фини косъмчета.

Как да се грижим за почистващата четка за лице

Главата на почистващата четка трябва да се дезинфекцира след употреба, да се изсуши извън влажна баня и да се сменя приблизително един път на всеки три месеца. Тъй като можете да разполагате с няколко глави за едно устройство, почистващата четка за лице е добра инвестиция за домакинство, в което има повече жени. А знаете ли, че мъжете също харесват този козметичен инструмент? След почистването с четката те имат по-добре кръвоснабдена кожа и по-малко брада.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest