Настройки за филтриране
Пол
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Восъци за коса

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Восъци за коса

Восъкът за коса е основен стилизиращ продукт, особено когато създавате прически с къса коса. Основната задача на восъка е да придаде на косата желаната форма и фиксация, благодарение на което прическата ще издържи цял ден или нощ. Асортиментът днес е много широк - можете да избирате между твърд восък за коса, пяна за коса, вакса за коса, спрей восък, глина и паста за коса. Освен това някои восъци осигуряват ефективни съставки за блясък и хидратация на косата или предпазват косата от вредните външни влияния и влага.

Изберете най-добрия восък за коса в нашия електронен магазин

В електронния магазин можете да сортирате восъците за коса по пол (мъже, жени, унисекс), по марка или степен на фиксация (слаба, средна, силна, изключително силна). Опциите за сортиране са достъпни в лентата вляво. Благодарение на удобните филтри веднага ще откриете точния продукт, който отговаря на вашите нужди. За да направите правилния избор вижте нашите съвети за най-продавани или най-добре оценените восъци за коса.

ТОП восъци за коса

Едни от най-поредпочитаните марки восъци за коса са: Goldwell, Schwarzkopf, L'Oréal Paris

„Прави блясък, поддържа косата във форма и не залепва“, пише наш клиент за восък за коса Goldwell Style Sign Creative Texture Unlimitor Hair Wax Spray. Освен него едни от най-популярните восъци за коса са Schwarzkopf 3DMEN Molding Wax или изключително силния L'Oréal Paris Studio Line Architect Gloss Wax. Нанесете всички тези продукти върху суха коса и оформете с пръсти.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest