Подаръчни комплекти с козметика за коса

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Подаръчни комплекти с козметика за коса

Подаръчен комплект с козметика за коса в мини опаковки за пътуване

Подготвяте се за дългоочакваното си лятно пътуване, но имате право да вземете само един брой ръчен багаж? Чудите ли се как точно да поберете всички продукти за грижа за косата в малка чантичка, така че да не надвишите допустимия обем и багажът ви да не е с превишено тегло?  Тогава разгледайте нашата селекция от подаръчни комплекти с козметика за коса, сред които ще откриете мини комплекти, подходящи за пътуване. Изберете любимия си подаръчен комплект с козметика за коса и се доверете на известните марки като: Moroccanoil, Alterna или Xpel.

Подаръчни комплекти с козметика за коса за жени

Всички знаем колко е важно да се грижим за косата си, особено през лятото. Слънцето, морската вода, горещият сух вятър - всичко това може да навреди на косата ви, затова трябва да намерите начин да вземете своята любима козметика за коса по време на почивката си. Подаръчните комплекти са едно от най-удобните и икономични решения на тази дилема. В тези подаръчни комплекти ще откриете масло, спрей за обем, шампоан и балсам за коса - с други думи всичко, от което се нуждаете за косата си, за да изглежда свежа, здрава, чиста и блестяща дори по време на почивка. Изберете подаръчен комплект с козметика за коса и го добавете към багажа за почивката си.

Подаръчни комплекти с козметика за мъже

В тази категория мъжете ще открият всичко необходимо, за да осигурят перефктна грижа за брадата и мустаците си. Асортимента подаръчни комплекти с козметика за мъже могат да съдържат шампоани и балсами за брада, масла за брада, восъци за оформяне и поддържане на външния вид на брадата и мустаците както и сапуни за почистване на лицето. Всички тези продукти се предлагат от двете основни и най-популярни марки за мъжка грижа PRORASO и Baylis & Harding. Разгледайте и изберете най-добрия подарък за вашия баща, съпруг или брат.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest