Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Маникюр

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Маникюр

Не само лицето, но и ръцете и ноктите говорят много за личността , така че е необходимо да им обръщате постоянно внимание. Можете да имате идеално поддържани нокти като част от домашната грижа, просто заложете на доказани марки козметика от нашата гама. При нас ще откриете комплекти за маникюр , както и индивидуални помощни средства и аксесоари: ножички, нокторезачки, пили, полиращи блокчета и др.

Как да постигнете перфектен маникюр

Първо отстранете стария лак от ноктите си с лакочистител и памучни тампони. След измиване и подсушаване ги скъсете с ножичка или нокторезачка и завършете с пила, която движите само в една посока. Вместо метална и хартиена пила, препоръчваме употребата на издръжлива стъклено-керамична пила, която предотвратява последващо износване на ноктите. Натиснете кутикулата с клечка или шпатула. За по-дебела кожа може да се използва средство за отстраняване или специална ножичка.

И тук идва забавната част, а именно лакиране на ноктите. Ще подсилите ефекта на вашия маникюр като използвате базово покритие и цветен топ гел лак. Гел лаковете за нокти са хит, нанасят се удобно у дома без UV/LED лампа. Ако не обичате да се лакирате, завършете маникюра като полирате ноктите си с полираща пила.

Най-популярните продукти за домашен маникюр

Изключително популярни в Европа са продуките за маникюр на италианско-чешката марка Gabriella Salvete. Известен техен продукт е комплектът за маникюр, подходящ за всяка дамска чанта, който включва пила за нокти, ножичка, пинсета, мокторезачка и шпатула за избутване на кожичките. В асортимента на марката Gabriella Salvete ще откриете различни ножички за нокти, стъклени пили, разделители за пръсти от пяна или подложки за полиране. В раздел Маникюр можете да изберете и подаръчни комплекти, фокусирани върху цялостната грижа за ръцете и ноктите.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest