Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Ружове

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Ружове

Руж е незабележим козметичен помощник, който притежава огромна сила. Придава красив завършек и съблазнителен цвят на лицето, озарява и подчертава изразителността на всеки грим. Озарете лицето си с подходящо избран нюанс на ружа! .

Какъв руж да изберете?

Днес се предлага руж с различни консистенции, форми и цветове. Най-популярен все още е компактен прахообразен руж, но той бавно започва да отстъпва на своите течни, кремообразни и гел варианти, които със сигурност ще се харесат на дамите със суха кожа. Най-добре да изберете своя нюанс директно върху кожата си, но като цяло правилото е, че за по-светлите типове кожа са подходящи по-светлите нюанси, като розово и прасковено, а за по-тъмните типове кожа са подходящи по-тъмни тонове особено златисто кафяво.

Правилното нанасяне е изключително важно за перфектен външен вид

Използвайте по-голяма четка при нанасянето на прахообразен руж- най-добре е да използвате класическа четка за руж. Когато нанасяте течен, кремообразен или гел руж, използвайте специалната гъба. Когато нанасяте руж, не прекалявайте с количеството- придържайте се към правилото, че малкото е по-добре. Как да нанесете руж правилно?Прахообразният руж се нанася с четка, а за кремообразния е нужно да се използва бюти блендер или гъбичка. Ружът се нанася върху скулите, за да ги подчертае и оптически да стесни лицето. Ако искате да подчертаете лицето си, винаги следвайте неговата форма. Винаги нанасяйте в посока от ухото към носа. Разгледайте нашето предложение от ружове и изберете своя фаворит!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest