Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Фиксатори за грим

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Фиксатори за грим

Мечтата на всяка жена е траен грим, който да издържа възможно най-дълго при всякакви трудни условия. Това е възможно с употребата на фиксатор за грим. Това е практичен и удобен козметичен продукт, който надеждно ще фиксира вашия грим и ще удължи живота му дори при екстремни външни условия. Фиксаторите за грим се грижат за постигането и дълготрайното задържане на вашия грим, който ще е безупречен през целия ден.

Защо да използвате фиксатор за грим?

Благодарение на фиксатора, нанесеният грим ще изсъхне бързо и ще можете да му се наслаждавате през целия ден или дългата светска вечер. Съвременните фиксатори за грим осигуряват безупречен резултат без размазване и избледняване на грима. Много от тях съдържат и подхранващи вещества за хидратирана и гладка кожа. Доверете се на дълготрайния ефект на тази специална козметика. Фиксаторите за грим могат да осигурят безупречен резултат без размазване или избледняване.

Най-популярните фиксатори за грим

Един от най-поръчваните фиксатори за грим от нашите клиенти е Makeup Revolution London Hyaluronic Fix. Как да го използвате? Първо го разклатете и след това го напръскайте върху готовия грим от разстояние 20 см. За възможно най-дълга издръжливост фиксирайте всеки слой грим отделно. За да подчертаете сенките за очи, напръскайте спрей и върху клепачите. Друг бестселър е Artdeco Fixing Powder Box, подходящ за мазна кожа. Освен перфектната фиксация на грима, абсорбира себума и матира кожата. Марката Artdeco произвежда и фиксиращ спрей 3в1, който може да се използва като основа за грим, като окончателно фиксиране на целия грим след нанасяне на пудра или като освежаващ спрей през деня. Можете да изберете фиксатор за грим без парабени Glam Glow Glowsetter. Постигнете дълготраен грим ефект и му се наслаждавайте през целия ден.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest