Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Основи за сенки

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Основи за сенки

Все още не сте сигурни как най-добре да нанесете сенките за очи, за да ги задържите перфектно през целия ден? Заложете на качествена основа под сенките за очи! Само така можете да постигнете професионален грим и дълготраен резултат, който да ви изненада с ефекта си. Открийте мистерията на безупречния грим като използвате основа за сенки за очи като така лесно ще постигнете по-дълготраен и професионален ефект.

Качествена основа за сенки за очи

Основата под сенките уеднаквява цветовия нюанс на клепачите, изглажда ги и перфектно ги подготвя за последващо нанасяне на сенки за очи. По този начин сенките не само прилепват чудесно към клепачите и изглеждат равномерно нанесени, но и ще издържат дълги часове. Ако искате да постигнете професионален и дълготраен резултат при гримиране ви препоръчаме да използвате качествена основа за сенки за очи.

Най-добрите основи за сенки за очи

Опитайте най-популярната основа под сенки за очи. Клиентите се влюбиха в легендарната кремообразна основа за сенки за очи от Artdeco. Други също много популярни основи се предлагат и марките Dermacol, Makeup Revolution или L'Oréal Paris. Обикновено имат приятна кремообразна текстура, а някои от тях се предлагат в комплект с практичен апликатор. За да постигнете страхотни префосионлани резултати в грима, задължително използвайте качествена основа за сенки за очи.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest