Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Превръзки за родилки

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Превръзки за родилки

Периодът след раждането е много труден и изпълнен с промени за жените. Освен огромната доза любов и щастие, новите майки могат да се сблъскат и с други предизвикателства като различни хигиенни проблеми или следродилно кървене. За щастие, съществуват специални дамски превръзки за бременни, които могат да помогнат да се справите с тези проблеми и да постигнете цялостно благополучие.

Дамски превръзки за родилки - с висока абсорбираща способност и защита от инфекции

Дамските превръзки родилки са изработени от материали с висока абсорбционна способност, така че да са в състояние бързо да абсорбират големи количества течности. Това е много важно по време на следродилния период, който се характеризира с по-голяма загуба на кръв и телесни течности. Те също така са предназначени да предпазват родилката от възникването на опасни инфекции. Те притежават антибактериални и противогъбични свойства, които помагат да се противодейства на инфекциите, които представляват огромен риск за всяка родилка през следродилния период.

Удобни, лесни за използване и с антибактериален ефект

Дамските превръзки за след раждане са изработени да отговарят на всички изисквания и постигане на оптимален комфорт и защита на чувствителната кожа на родилката. Благодарение на тяхната мекота, удобство и висока абсорбираща способност, родилката ще може да изживее ценните моменти на опознаване на бебето си и да бъде постоянно с него дори и непосредствено след раждането. Специалните дамски превръзки за родилки се предлагат в различни размери, така че всяка жена може да избере най-подходящая размер за нея. Освен това те са лесни за употреба и се предлагат в различни дизайни, за да отговорят на разнообразните нужди и вкусове на жените. Вие също можете да разчитате на комфорта на дамските превръзки за бременни и родилки, които ви предпазват от развитието на постродилни инфекции и спомагат за по-бързото протичане на оздравителния и възстановителния процес след раждането.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest