NAF NAF Fairy Juice Green Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 61942 Налични над 10 бр
19,00 лв Спестявате 2,00 лв (11%)
17,00 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
9,40 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Nafnaf е основана през 1973 година във Франция. Създатели на тази марка са Джерард и Патрик Паренти. Сред най-известните парфюми Nafnaf е цветно-плодовият Nafnaf Too. Парфюмите Nafnaf са популярни и подходящи за жени от всички възрасти. Благодарение на своята креативност и оригиналност, те са спечелили широк кръг от почитатели по целия свят. Първият парфюм Nafnaf излиза на пазара през 1991 година, а най-новият през 2015 година. Парфюми Nafnaf разполагат с гама от 10 аромата до момента. Парфюмеристите, които работят с компанията са Jean-Pierre Bethouart, Annick Menardo, Philippe Romano и други.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: