Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Олио за тяло

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Олио за тяло

Забравете за сухата кожа! Маслото за тяло осигурява един от най-ефективните методи за хидратиране и подхранване на кожата на цялото тяло, а през последните години маслата за тяло добиха огромна популярност сред милиони хора по света. Ароматните масла за тяло съдържат витамини, минерали и други подхранващи вещества, които ще придадат на кожата ви кадифено мек, здрав и неустоим вид.

Не можете да устоите на маслата за тяло

Вашата кожа ще бъде чиста, здрава, хидратирана и подхранена. Маслата за тяло старателно хидратират и укрепват кожата, а също така ефективно предпазват от появата на бръчки. Едни от най-препочитаните са сухите масла за тяло, които се грижат за кожата, без да оставят мазен филм върху нея. Прочетете повече в статията: Натурална козметика

Звезда на име Nuxe Huile Prodigieuse

Бестселърът от последните години несъмнено е сухо масло за тяло Nuxe Huile Prodigieuse с комбинация от няколко полезни натурални масла за дълбоко подхранване и хидратация. Уникалният състав на този продукт ще се погрижи не само за тялото ви, но и за кожата и лицето. Масло за тяло с уникален аромат , което и вие със сигурност ще харесате!

Доставка:
Сертификати: