Guerlain L´Homme Ideal Eau de Toilette за мъже 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

1x
Код на продукта: 47283 Налични над 10 бр
95,90 лв Спестявате 22,10 лв (23%)
73,80лв
Срок на доставка:
3-5 работни дни
Други варианти за Guerlain L´Homme Ideal Eau de Toilette

Отстъпка 46 %  46 %
Налични над 10 бр
165,70 лв 89,90лв
Подаръчни комплекти Guerlain L´Homme Ideal Eau de Toilette купете изгодно в 1 подаръчен комплект

=EDT 100 ml + душ гел 75 ml + EDT 10 ml

Отстъпка 10 %  10 % Нов продукт ново Безплатна доставка
Налични над 10 бр
109,70 лв 99,10лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
124,70лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Парфюм Guerlain L'Homme Ideal излъчва безкрайна свежест на цитруси, които са обогатени с ориенталски акорди. Ароматът е предназначен за силен, уверен в себе си мъж, който иска да бъде център на вниманието и обича стила, приключенията и свободата. Свежи цитруси, блестящ портокалов цвят, деликатни нотки на розмарин бавно преливат в сладко сърце, което съчетава бадеми и бобчета тонка. Интензивно ухание на кожа и кедър завършват този уникален състав. Богатият аромат перфектно допълва Вашия стил и го довежда до съвършенство. Подарете си едно уникално усещане за сила и елегантност с мъжкият парфюм L'Homme Ideal.

Мнения за продукта 5.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 1оценки от потребители

Оценка 1x

Даниел

Любимият ми мъжки парфюм сега на много добра цена при вас. Искам да поръчам 1бр

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: