Guerlain

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Guerlain

Една от най-известните парфюмерийни къщи в света е във Франция и работи повече от 200 години. Това е марка Guerlain, която изгражда успешния си бизнес на базата на страстта, любовта към красотата и много ценните съставки, които използва за направата на нейните парфюми и козметика. Историята на Guerlain започва през 1828 г. с Пиер-Франсоа Паскал Герлен. Отваря собствен магазин за парфюми и козметика в Париж и продуктите му бързо се възприемат не само от френските благородници, но и от кралските дворове в Европа. Герлен увенчава успеха си през 1853 г., когато създава Eau de Cologne Imperiale за бъдещата френска императрица Евгения по случай сватбата ѝ с император Наполеон III. Императрицата веднага се влюбва в цитрусовия аромат и присъжда на Guerlain титлата официален кралски доставчик на парфюми.

Легендарни парфюми Guerlain

Парфюми Guerlain със сигурност нямат нужда от представяне. Те са предшествани от дългогодишни традиции и парфюми, които са толкова известни, че буквално са написали историята на парфюмите. Много от тях са създадени преди десетилетия и все още се смятат за най-добрите парфюми на всички времена. Едни от тях са ориенталските Shalimar и Samsara, шипрово-плодовия Mitsouko, свежата Aqua Allegoria или легендарния аромат Vetiver с дървесни нотки. Guerlain намира вдъхновение за своите парфюми в романтични истории, литературни класики и пътувания до далечни страни. В портфолито на марката ще откриете първокласни парфюми за жени и мъже. .

Луксозна must-have козметика

От самото си създаване Guerlain се е посветила и на създаването на козметика, която да разкрива естествената красота на всяка жена. Козметика Guerlain съчетава дългогодишна традиция, уникално ноу-хау, модерни технологии и ценни съставки. Резултатът е легендарните колекции Météorites, Terracotta, Orchidée Impériale, Abeille Royale и други популярни продукти, без които милиони жени вече не могат да си представят ежедневния си ритуал за красота. Не пропускайте луксозната козметика на Guerlain!

Доставка:
Сертификати: