FRANCK PROVOST PARIS J´Aime My... Oléo Supreme Хидратиращ шампоан за много суха коса за жени 50 ml

Код на продукта: 116735 Налични над 10 бр
 
 
3,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за FRANCK PROVOST PARIS J´Aime My... Oléo Supreme Шампоан
Подаръчни комплекти FRANCK PROVOST PARIS J´Aime My... Oléo Supreme Шампоан купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Франк Провост работи в продължение на 40 години в областта на фризьорството. Целият опит е продиктуван от желанието му да направи красотата достъпна за всички жени по света. Първият салон открива през 1975г, до сега има повече от 500 салона, успешно представени в 30 страни. Франк Провост е стятан за един от най-известните стилисти в света. Майсторът изразява голяма благодарност от доверието, което му гласуват ежедневно хиляди известни клиенти- грижите за косата му доверят известни звезди като Тина Търнър, Шарън Стоун, Роми Шнайдер. Дори диктува стила на филмовия фестивал в Кан. Тайната на козметика FRANCK PROVOST PARIS се състои в качествените формули, внимателно подбрани съставки и грижата за всеки тип коса. Серията J'aime My е отражение на професионалния опит на Франк Провост и неговото отношение към косата като израз на абсолютната женственост.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: