Marc Jacobs

Луксозни подаръци за вас!
1. Маска за очи Marc Jacobs Daisy Wild ПОДАРЪК при покупка от марка Marc Jacobs на стойност над 50 лв.
2. При направена поръчка от марката над 99 лв.ще добавим още един подарък - модерен несесер Marc Jacobs Daisy Wild Pouch.

Промоцията е валидна от 3.4. до изчерпване на подаръците.


ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Marc Jacobs

Марка Marc Jacobs предлага мода, аксесоари и парфюми в повече от 80 страни по света. Парфюми Marc Jacobs са скрити в забавни флакони с декоративни капачки, така че да впечатляват от пръв поглед. Композицията също привлича: те олицетворяват нежност, игривост, но също така съблазняване и носят в себе си закачливи елементи. Най-известният представител на парфюми Marc Jacobs е цветно-дървесният и много оптимистичен дамски парфюм Daisy. Decadence е поредица от парфюми за страстни жени, които ценят свободата си. Въпреки това Daisy е фин и повечето го предпочитат, докато с парфюм Decadence това не е така, той се отличава с по-тежки и запомнящи се акорди. Ако обаче искате да откривате интересни и противоречиви новости, то марка Marc Jacobs е чудесен избор за вас.

Марк Джейкъбс: Способният дизайнер

Американецът Марк Джейкъбс (роден през 1963 г.) е главният дизайнер на модната марка със същото име. Той вече се е утвърдил като студент в Parsons School of Design New York. През 1994 г. лансира собствена серия мъжки дрехи. От 1997 до 2013 г. е креативен директор на престижната марка Louis Vuitton, за която създава първата колекция от конфекция. След това се посвещава изцяло на собствените си марки Marc Jacobs и Marc. През 2010 г. списание Time го класира в списъка на 100-те най-влиятелни хора в света.

Парфюми Marc Jacobs

Марк Джейкъбс лансира на пазара първия си парфюма през 2001 г. в сътрудничество с Coty. Първият е дамски аромат, последван от едноименната версия за мъже през 2002 г. Няколко години по-късно марката се фокусира върху унисекс аромати, вярвайки че парфюмът също трябва да отразява същността на своя притежател. Популярният дамски парфюм Daisy е интензивен аромат на виолетови листенца от 2007 г., но днес има множество вариации, една от най-добре оценените е Daisy Dream Kiss (2017), както и дамски парфюм Lola (2009) и вдъхновяващия Decadence (2015). Зрели мъже с младежки стил се обръщат към парфюма Bang (2010), който Марк Джейкъбс лично и правилно подправя с черен и червен пипер. Дали някой от атрактивните аромати на марка Marc Jacobs ще стане вашият талисман?

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest