Azzedine Alaia Alaïa Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

категория: Eau de Parfum
2x
Код на продукта: 57107 Не е наличен Следете наличност на продукт 76,70 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Azzedine Alaia Alaïa Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Модният дизайнер Azzedine Alaia навлиза в света на парфюмите като представя своя първи парфюм Alaia. Ароматът е вдъхновен от спомените на дизайнера и детството му в Тунис.Уханието е оригинално, извън познатите граници, базирано на контраста на хладни тонове, червен пипер и ориенталски аромати, топли и мускус. Той се отваря с просторни бележки и розов пипер. Сърцето излъчва фрезия и божур, поставени в основата на мускус. Alaia е светъл, свеж, цветен и весел, и едновременно с това е много необичаен и мистериозен.

Мнения за продукта 4.5

(оценен 2x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценка 2x


Стефка Антонова

Бях в Париж и случайно попаднах на този парфюм. В България според мен не е много познат. Бях взела друг, но този направо ме омагьоса. Изключително дълбок и чувствен. Поръчах тук боди лосиона и той също е уникален. Скептичността ми напълно изчезна, защото наистина ароматът е абсолютно оригинален. Благодаря на целия екип на ,,Парфимо,, . Видях парфюмни лосиони, на марки парфюми, които имам и смятам да си поръчам скоро. Желая успех!

Neli

Парфюма е страхотен и толкова различен. Абсолютно вярно описание "много необичаен, тъмен и мистериозен, чувствен". Бих добавила " екзотичен". Ако искате да се откроявате - пробвайте. Първоначално когато го тествах не ми направи особено впечатление. Реших,че едва ли може да се очаква нещо особено от един тунизийски дизайнер. Но на следващия ден, когато намерих блотерчето с неговия аромат в джоба си, бях очарована. И сега с удоволствие се наслаждавам на аромата му.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: