Chloé

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Chloé

Френска марка Chloé създава своите парфюми с много нежност, съчетана с интензивно съблазняване. Емблематичният парфюм Chloé с доминиращи акорди на рози, божури и личи, уникално подчертава аурата у жените. Романтичният аромат е сигурен залог за успех - независимо дали го взимате за себе си или за специална за вас дама.

Chloé: Олицетворение на женствеността

Марка Chloé е основана през 1952 г. в Париж от модния дизайнер Gaby Aghion (1921–2014) и нейния бизнес партньор Jacques Lenoir (1918–2008). Те внасят свеж бохемски дух в тогавашната строга мода. Техните колекции pret-a-porter са създадени за ежедневно носене и веднага се предлагат в магазините. Луксозните дрехи от Chloé също са популяризирани от Grace Kelly, Brigitte Bardot и Natalie Portman. Марката е неразривно свързана с дизайнерите Karl Lagerfeld, Stellou McCartney, Phoebe Philo и Hannah MacGibbon. Марката освен парфюми предлага и рокли, блузи, слънчевите очила, чанти и козметика Chloé.

Известни парфюми Chloé

През 1975 г. Карл Лагерфелд представя първия парфюм на марката, наречен просто Chloé for Women. И до днес това е едно от най-успешните му творения. През 2008 г. марката представя нов и изискан ориенталско-флорален парфюм Chloé, който бързо се превръща в един от най-продаваните парфюми в света. С течение на времето са добавени и други вариации, като флоралния Fleur, 2016 г. Популярни са и ароматите Love, Eau de Fleurs, Love Story, Narcisse и See by Chloé. Последната серия включва свежи, секси парфюми за млади жени, с които марката Chloé дава смела заявка за нови клиенти. Бунтарският парфюм Nomade е също добре приет от клиентите. Доверете се на парфюми Chloé, за да ви следват безусловно в ежедневието.

Доставка:
Сертификати: