Sisley Soir d´Orient Подаръчен комплект за жени EDP 100 ml + крем за тяло 150 ml

1x
Код на продукта: 67916 Не е наличен Следете наличност на продукт 243,90 лв
Други варианти за Sisley Soir d´Orient Подаръчен комплект
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
211,90 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Козметика Sisley Paris е основана през 1976 година от граф Hubert d'Ornano de Sisley и бързо се превръща в една от най-успешните марки в козметичната индустрия, благодарение на една нова и уникална концепция. Ароматерапията по онова време не е била известна в Европа. Hubert d'Ornano Sisley разбира, какви тайни се крият в растенията и използва само естествени съставки. Навсякъде по света, се търсят повече от 800 000 различни вида растения, които имат положително въздействие върху живота на хората. Козметика Sisley е идеален избор на претенциозните личности. Първият парфюм Sisley излиза на пазара през 1974 година. До днес компанията разполага с 25 аромата. Натуралната козметика Sisley се произвежда само от най-висококачествените съставки, събирани от цял свят.

Мнения за продукта 5.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 1оценки от потребители

Оценка 1x

Иванка А.

Феноменален парфюм, класен и изискан, вероятно не би се харесал на всеки и определено не го асоциирам с ежедневна употреба, но за мен е любов от първо вдишване и откритие, към което съм се стремила от дълго, дълго време. А името напълно съответства на съдържанието!

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: