Настройки за филтриране
Пол Марка
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
Категория
Цена
-
РАЗМЕР
-
Вид на продукта

Подаръчни комплекти

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Подаръчни комплекти

Подаръчни комплекти за всякакви поводи

Канени сте на рожден ден или искате да зарадвате любим за вас човек с неочакван подарък? Този път ви предлагаме да изберете любим парфюм или козметика в подаръчен комплект. Може би се питате защо? Защото комплектите съдържат различни конфигурации от парфюм и съпътстваща козметика от същата серия. Предлагат се в най-различни варианти парфюм с душ гел или лосион за тяло, а понякога и включват повече от четири продукта. Тук е важно да отбележим, че доста често тези подаръчни комплекти се предлагат на много изгодна цена. Подаръчните комплекти идват в луксозни опаковки и кутии, които правят подаръка още по-специален.

Подаръчни комплекти с парфюми 

Те винаги съдържат парфюм в различна разфасовка и козметика от същата серия. Това е отличен вариант, тъй като съпътстващата козметика служи за наслояване на аромата и увеличаване на неговата трайност и интензитет.  Много често се предлагат подаръчни комплекти с душ гел и лосион за тяло. Това е отличен шанс любимият ви аромат да бъде с вас в банята и да ви зарежда докато си взимате сутрешен душ. Ако държите винаги да имате парфюм в чантата, препоръчваме ви да разгледате подаръчните комплекти, които включват и миниатюра (мини парфюм). Разгледайте и само с един клик на мишката можем да доставим желания подарък до удобен за вас адрес. Изображенията отговарят на реалните продукти и по този начин ще имате ясна представа на това, което ще получите. 

Подаръчни комплекти с козметика 

Тук ще откриете огромно разнообразие от подаръчни комплекти с козметика за тяло, лице и грим. Подаръчен комплект с козметика за тяло може да съдържа комплект от душ гелове, разтворими таблетки за вана, соли за вана, крем за тяло и дезодорант. Подаръчните комплекти с козметика за лице обикновено съдържат дневен и нощен крем, серум за лице, пилинг за лице и околоочен крем. Подаръчните комплекти с грим козметика съдържат всичко необходимо за един цялостен грим - червила, гланцове за устни, сенки за очи, фон дьо тен, руж или лакове за нокти. Те са отлична идея за подарък и се предлагат на супер изгодни цени. С помощта на филтрите в ляво можете да изберете какво да съдържа комплекта както и да ги подредите по цена. 

Изберете какво да съдържа вашия подаръчен комплект

Използвайте нашия конфигуратор и изберете какви продукти желаете да съдържа вашия комплект. Така ще удовлетворите напълно вашите желания и ще получите уникален подаръчен комплект, чието съдържание вие лично сте избрали. Козметичните комплекти могат да съдържат парфюм и козметични продукти от една серия, подаръчни комплекти с козметика за лице, подаръчни комплекти с козметика за коса, подаръчни комплекти с козметика за грим или подаръчни комплекти с козметика за тяло. Тези луксозни козметични сетове са най-доброто решение да се насладите на любим аромат и да изпробвате различни козметични продукти от същата серия или да подарите комплект козметика на любим човек.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest