Безплатна доставка и подарък с HUGO BOSS!

Maison Francis Kurkdjian Amyris Eau de Toilette за мъже 35 ml

          
В наличност   |  (ID: 146324)
194,40 лв
Доставка:

Описание

Марка Maison Francis Kurkdjian е представена през 2009г. Нейният основател е един от най-уважаваните парфюмеристи в света Francis Kurkdjian. Нейният дизайнер казва: "Реших да поставя думата "Maison"пред името си. Това не е просто стилистично намерение, а по-скоро искам да изразя това, в което вярвам: къщата има душа и история, там живеят приятели и деца. Всички тези емоции, свързани с думата „къща“, оживяват в мечтата ми: да създам около мен аура на голямо щастие, така че да ми позволят да вдъхновявам и радвам другите.” Франсис Куркджиян.

Френски нишови парфюми

Марка Maison Francis Kurkdjian предлага на пазара съвършено композирани аромати, които продължават традицията на класическото парфюмерийно майсторство. При тяхното производство се поставя акцент върху подбраните съставки, а тяхното съвършенство се крие в дългия и сложен производствен процес. Нишовите парфюми са създадени и за най-взискателните клиенти.

Съвършенството е в детайлите

Френски нишови парфюми Maison Francis Kurkdjian ще ви впечатлят с класика, безвремие и перфектна хармония на отделните компоненти. Открийте свободата и чувствеността с парфюмите Maison Francis Kurkdjian.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: