Lanvin Éclat de Nuit Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 87638 Не е наличен Следете наличност на продукт
Други варианти за Lanvin Éclat de Nuit Eau de Parfum

Отстъпка 8 %  8 %
Налични от 1 до 3 бр.
58,30 лв 53,50 лв

Отстъпка 17 %  17 %
Налични от 1 до 3 бр.
43,40 лв 35,90 лв
Подаръчни комплекти Lanvin Éclat de Nuit Eau de Parfum купете изгодно в 1 подаръчен комплект

= EDP 100 ml + EDP 7,5 ml + лосион за тяло 100 ml

Отстъпка 7 %  7 %
Налични от 1 до 3 бр.
77,80 лв 72,00 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
50,90 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Парфюм Lanvin Éclat de Nuit е флорално-плодов аромат с очарователни ориенталски нотки. Композицията е подходяща за лятото, но благодарение на топлата си основа може да се използва през цялата година. Парфюмът е създаден от французина Fabrice Pellegrin, избран за парфюмерист на 2017 година. Съставът се отваря с плодови тонове, в които царуват касиса и ябълката. В сърцето се развиват флорални акорди, завършващи с топло сандалово дърво, ванилия и сладка пралина.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: